Osuuskauppa Suur-Savo

Osuuskauppa Suur-Savo

Osuuskauppa Suur-Savo on S-ryhmään kuuluva alueosuuskauppa, joka toimii Etelä-Savossa 12 kunnan alueella. Yrityksen toimialoja ovat päivittäistavarakauppa, käyttötavarakauppa, hotelli- ja ravintolatoiminta, autokauppa ja liikennemyymälätoiminta.

ORIGINAL SOKOS HOTEL SEURAHUONE, SAVONLINNA

Sa­vo­lais­ta vieraanvaraisuutta Sai­maan ran­nal­la.
Sa­von­lin­nan sy­dä­mes­sä si­jait­se­va Ori­gi­nal Sokos Hotel Seu­ra­huo­ne toi­vot­taa sinut läm­pi­mäs­ti ter­ve­tul­leek­si ta­loon! Ho­tel­lim­me löy­tyy upeal­ta pai­kal­ta Sai­maan ran­nalta, kaup­pa­to­rin vie­reltä ja vain ki­ven­hei­ton pääs­tä Ola­vin­lin­nas­ta. Tervetuloa!

Original Sokos Hotel Seurahuone Savonlinna | hotelli – sokoshotels.fi

HOTEL TOTT

Ke­säi­sen Sa­von­lin­nan lupsakoin ma­joit­tu­mi­nen ta­pah­tuu Hotel Tot­tis­sa – aivan Sa­von­lin­nan sa­ta­man ku­pees­sa. Hotel Tott avaa oven­sa jäl­leen ke­säl­lä 2022, ter­ve­tu­loa ma­joit­tu­maan!
Hotel Tottin huoneista on näköala joko rauhalliselle sisäpihalle, matkustajasatamaan tai Tottinkadulle. Hotellissa on aamiaisravintola ja aulabaari. Tervetuloa!

Kesähotelli Tott – sokoshotels.fi

Monipuoliset ravintolapalvelut Savonlinnassa

Osuuskauppa Suur-Savon ravintolat tarjoavat monipuoliset palvelut kahvi- ja lounashetkistä hulppeisiin juhliin Olavinlinnassa. Perlina Di Castellon Italialaiset herkut, Majakan suussasulavat Sapakset ja Muikkuterassin maankuulut muikut maistuvat kaikille onnistuneen golfkierroksen päätteeksi. Tutustu tarjontaamme ja varaa pöytä illaksi tai vaikka paikka palaveriin ja juhliin.

Raflaamo.fi – Ravintoloita elämän kaikkiin hetkiin.