Laamavuori Infra Oy

Palvelumme – Maanrakennus- ja maansiirtotyöt – Teiden sekä pihojen kunnossapito- ja parannustyöt – Kuorma-autokuljetukset – Vaihtolavavuokraukset – Maa- ja kiviainesten myynti Vuokraamme Kauttamme...

Lue lisää

Punkaharjun Kuljetus Muhonen Oy

Vuonna 1978 perustettu yritys on kiertotalouden ammattilainen jo toisessa sukupolvessa. Kokonaisvaltaiset jätehuollon ja kuljetuksien palvelut asiakaslähtöisesti. Tarjoamme kattavat palvelut jätehuollon, viemärihuollon, kierrätyksen ja...

Lue lisää

Korpi Ravintolat

KORPI Ravintolat ovat sisustettu ja suunniteltu rauhallisen viihtyisiksi nautiskelupaikoiksi. Aistit tämän ravintoloiden luonnonläheisessä värimaailmassa sekä kalustuksessa. Voittamattoman herkulliset makeat ja suolaiset herkut syntyvät omassa keittiössä, paikallisia raaka-aineita hyödyntäen.

Lue lisää

BLC Telecom

BLC Telecom tarjoaa soljuvia tietotekniikkaratkaisuja ja nopeita laajakaistapalveluita Itä-Suomen alueella. BLC Turva tarjoaa Suomen laajimman kattauksen turva-, lukitus-, automaatio- ja audiotekniikan ratkaisuja 19 paikkakunnalla. Yhdessä toimimme asiakkaidemme oppaina n. 550 ammattilaisen voimin.

Lue lisää

Carlson

Carlson on Itä-Suomen suurin yksityinen tavarataloketju. Yhtiön pääkonttori ja kotipaikka on Kuopiossa.

Lue lisää

Medic Ensiaputarvike Oy

Medic on arvostettu tuotemerkki, joka takaa ensiaputarvikkeiden laadun. Valikoimastamme löytyy tuotteet vahinkojen ennaltaehkäisyyn, välittömään ensiapuun sekä jälkihoitoon – nopealla toimituksella.

Lue lisää

LähiTapiola Savo-Karjala

Savo-Karjalan alueyhtiö sijoittuu Järvi-Suomeen, Etelä-Savon ja Etelä-Karjalan maakuntiin. Olemme alueellamme vahinkovakuuttajana markkinajohtaja, tarjoamme palveluitamme laajan palveluverkoston kautta yli 50 000 asiakkaallemme. Asiakkaita palvelemassa meillä on yli 60 finanssialan ammattilaista.

Lue lisää

Asianajotoimisto Lavonen

Olemme Pääkaupunkiseudulla ja Savonlinnassa toimiva dynaaminen asianajotoimisto. Avustan asiakkaitani mitä moninaisimmissa juridisissa kysymyksissä. Erikoisalueitani ovat yritysjuridiikka, vahingonkorvaus- ja vakuutusoikeus, sekä rikosoikeus.

Lue lisää

SSP Group

Meillä tehdään työtä pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla työllistäen yli 50 rakennusalan ammattilaista. Kehitämme jatkuvasti yrityksemme toimintaa takaaksemme projektien onnistumisen ja asiakastyytyväisyyden.

Lue lisää

Osuuskauppa Suur-Savo

Osuuskauppa Suur-Savo on S-ryhmään kuuluva alueosuuskauppa, joka toimii Etelä-Savossa 12 kunnan alueella.

Lue lisää

K-Rauta Savonlinna

Me Savonlinnan K-Raudassa autamme henkilökohtaisesti niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan. Laajimmat valikoimamme ja paras osaamisemme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin.

Lue lisää

Aava Products

Aitoja elämyksiä luonnon helmassa mukavasti ja luontoa kunnioittaen Kesämökin kaltaiset mukavuudet sinne minne ikinä haluatkin ankkurisi pudottaa. Kotoisten vesien koskemattomimmat maisemat ja suojaisimmat...

Lue lisää

Digitoimisto Digitaali Oy

Digitaali toteuttaa projektit, kuten brändiuudistukset, räätälöidyt verkkosivustot sekä kampanjat rennon ammattitaitoisesti – tekstejä, valokuvia ja videoita unohtamatta!

Lue lisää

Andritz

ANDRITZ Oy is a leading global supplier of systems, equipment, and services for the pulp and paper industry, including wood processing, fiber processing, chemical recovery, and stock preparation as well as biomass boilers, and gasification plants for energy production.

Lue lisää

Isto

ISTO tarjoaa isännöintipalveluita, kiinteistöjohtamista ja muita asiantuntijapalveluita yhteistyössä kumppaniverkostomme kanssa. Teemme työtä, jotta asiakkaallemme olisi enemmän aikaa omaan arkeensa.

Lue lisää

 

 

Tervetuloa yhteistyökumppaniksi Kerigolfiin!

Kohtaamisia kentällä – liikuntaa upeassa luonnossa! Golfkenttä on myös mainio paikka tuoda tuotteesi tai palvelusi esille. Pelaajat viivähtävät alueella kerrallaan n. 5 tuntia ja peliryhmissä keskustelu viriää paitsi itse pelistä myös kaikesta muusta kentällä esillä olevasta. Kerigolfissa pelataan kauden aikana keskimäärin 19.000 kierrosta, alueella vakituisesti asuvien lisäksi kesäasukkaat ja lomalaiset viihtyvät kentällämme. Tarjoamme näkyvyyttä kentällä, harjoitusalueella, golfautoissa tai oman yritystapahtuman muodossa!

Ota yhteyttä: Tero Kumela, 0400 792 239, tero.kumela@kerigolf.fi. Suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä yrityksellenne sopiva mainonta, kampanja tai tapahtuma.