Kurssit ja golfopetus

Kerigolf tarjoaa mahdollisuuden omatoimisen harjoittelun lisäksi saada ammattilaisen ohjausta – olitpa vasta-alkaja tai edistyneempi harrastaja. Myös lajiesittelyt ovat mahdollisia.

Klubilta löytyy kattava valikoima mailoja lainaksi, joten omia varusteita ei tutustumisvaiheessa tai kurssilla tarvita. Uusien pelaajien golfpolkua tukeaksemme järjestämme tutustumistilaisuuksia, kurssien jälkeen avoimet maksuttomat kertaustunnit ja ohjatut pelikerrat.

Lajiesittelyt | Kerigolfin golfkoulu | Green Card | Omatoiminen harjoittelu

Lajiesittelyt

Kysy tarjous ryhmän koon ja toiveiden mukaan.

Lisätiedot & varaukset:
Tuomas Sistonen
040 829 6605
tuomas.sistonen@gmail.com

Kerigolfin golfkoulu

Kerigolfin golfkoulu tarjoaa aloittelijoille johdatuksen lajin pariin sekä auttaa edistyneempiä pelaajia kehittymään lajin parissa. Aloittelijoille soveltuvat erityisen hyvin kaveri- ja alkeiskurssit. Tarjolla on koko kauden ajan myös tuntiopetusta sekä uusille että edistyneemmille pelaajille joko ryhmissä tai yksittäin.

Katso Opetushinnasto

Alkeiskurssit aikataulun mukaisesti

Kerigolfin alkeiskursseilla opetellaan golfin perusteet (putti, chippi, bunkkeri ja pitkät lyönnit) ja käydään pelaamassa 3 reikää. Kurssilla opitaan myös golfin etiketti ja tarvittavat säännöt sekä liikkumaan golfkentällä turvallisesti muun ”golfliikenteen” mukana. Alkeiskursseja järjestetään aikataulun mukaisesti, katso ajankohdat kohdasta Kurssit. Alkeiskurssilla suoritetaan Green card.

Kaverikurssit, kun sinulle sopii

Kerigolfin kaverikurssilla sinä ja ystäväsi saatte päivän aikana opastuksen golfin tekniikkaan sekä etikettiin. Kaverikurssilla suoritetaan myös Green card. Green card on golfin ”ajokortti”, jonka haltija osaa oikeat ja turvalliset toimintatavat kentällä. Kerigolfin kaverikursseja järjestetään vähintään 3 hengen porukoille. Kaverikurssi järjestetään yhtenä päivänä (noin 5h). Kurssilla opetellaan golfin perusteet (putti, chippi, bunkkeri ja pitkät lyönnit) ja käydään pelaamassa 2-3 reikää. Kurssilla opitaan myös golfin etiketti ja tarvittavat säännöt sekä liikkumaan golfkentällä turvallisesti muun ”golfliikenteen” mukana.

Kaverikurssin aikana suoritetaan golfin Green card ja pääset sen jälkeen pelaamaan ja kehittymään kentälle golffarina. Kurssin aikataulu räätälöidään porukalle ja sovitaan opettajan kanssa.

Green card

Yksi merkittävä askel golfin harrastamisen alussa on Green Card – golfin ”ajokortti”. Green Cardin tavoitteena on varmistaa aloittavan pelaajan riittävät tiedolliset ja taidolliset valmiudet pelata golfia sujuvasti ja turvallisesti. Koska golfkenttä on yhteisessä käytössä, on kaikkien etu, että jokainen tuntee yhteiset pelisäännöt ja tietää, kuinka kentällä toimitaan.

Green Cardiin sisältyy golfin tärkeimmät säännöt, etiketti eli golfkäytös sekä peliosuus yhdessä opettajan kanssa. Peliosuuden tarkoituksena ei ole testata pelaajan pelitaitoa vaan sitä, että pelaaja pystyy liikkumaan golfkentällä muiden pelaajien mukana. Suoritettuaan Green Cardin ja liityttyään golfseuraan pelaaja saa ensimmäisen tasoituksensa, joka on 54.

Green Cardin voi suorittaa myös alkeis- tai kaverikurssin yhteydessä.

Katso hintatiedot

Omatoiminen harjoittelu

Golfin kokeilu omin avuin onnistuu harjoitusalueella eli rangella. Seuran jäsenet opastavat mielellään alkuun ja ottavat sinut myös mukaan kierrokselle tutustumaan itse peliin. Rangelta löytyvä pallokone toimii poleteilla, joita voi ostaa vastaanotosta. Klubilta löytyy myös kattava valikoima mailoja lainaksi, joten omia varusteita ei tutustumisvaiheessa tai kurssilla tarvita.

Voit soittaa ensin vastaanottoon eli caddiemasterillemme p. 015 252 600. Vaihtoehtoisesti voit tulla vierailemaan klubillemme osoitteeseen Torvelantie 67, Kerimäki.

Tutustu opettajaan

Kerigolfin golfopettajana toimii Tuomas Sistonen.

”Toimin Kerigolfin golfopettajana kaudesta 2013 alkaen. Ammattilaisurani aloitin elokuussa 2007, josta alkaen olen opettanut Rantasalmi Golfissa ja pelannut ammattilaiskilpailuja ympäri maailmaa. PGA:n koulutuksiin olen osallistunut vuosittain.
Ammattilaisurani parhaita saavutuksia ovat toinen sija pohjoismaisen Nordic Leaguen osakilpailussa ja Kivitippu Pro- Amissa. Amatööriurani aikana kuuluin Suomen maajoukkueeseen ja olen edustanut maatamme alle 21-vuotiaiden ja miesten EM- kilpailuissa.”

Lisätietoa www.tuomassistonen.com