ajanvaraus

Kerigolfin ajanvaraukset tehdään verkossa. Varauskalenteri on koko ajan saatavissa, joten voit suunnitella oman aikasi tietokoneen ääressä.

Kentälle määritellään varausrajoitukset, eli yksi pelaaja ei voi varata määrättömästi aikoja. Caddiemaster voi seurata ja tarvittaessa estää varausten tekemisen, jos väärinkäytöksiä ilmenee.

Nexgolf-palvelussa

Voit tehdä ajanvarauksen Kerigolfiin Nexgolfin kautta osoitteessa http://keg.nexgolf.fi/.

Kassalla maksettaessa maksuvälineenä käy myös ePassi, Smartum, Eazybreak ja Edenred.

Jos käytät pelilippua, anna lippu tullessasi caddiemasterille. Ennen kierrosta varaukset on vahvistettava. Pelioikeuden omaavat pelaajat voivat tehdä sen ennakkoon. Muut ilmoittautuvat kierrokselle caddiemasterille.

Ohjeet Nexgolf -ajanvaraukseen jäsenille ja osakkaille

  • Varaa aika osoitteessa http://keg.nexgolf.fi.
  • Käyttäjätunnus on oma jäsennumero. Jos et tiedä jäsennumeroasi, ota yhteyttä caddiemasteriin.
  • Jäsenten oletussalasana on muotoa etunimen 2 ensimmäistä kirjainta, sukunimen 2 ensimmäistä kirjainta sekä syntymäajasta päivän kaksinumeroinen numero. Salasanassa on isot kirjaimet mukana seuraavasti: Matti Meikäläinen, syntynyt 1.6.1954 —> MaMe01 ja Kalle Golfari, syntynyt 15.11.1968 —> KaGo15.

Tämä henkilökohtainen salasanasi tulee vaihtaa heti ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. Salasanan voi vaihtaa myös ajanvarauksen päävalikosta. Jos olet unohtanut salasanasi tai et pääse kirjautumaan sisään, ota yhteyttä caddiemasteriin.

Teetime-palvelussa

Vieraspelaajien ajanvaraus tapahtuu Teetime-palvelussa. Green fee maksetaan varauksen yhteydessä. Mikäli tarkoituksena on käyttää esim. pelilippua kierroksen maksamiseen, voi ajan varata caddiemasterilta p. 015 252 600.

Peruutukset

Pyydämme teitä ystävällisesti peruuttamaan varatut lähtöaikanne, jos ette aio sitä käyttää. Näin tekemällä voimme myydä lähtöajan uudelleen eikä lähtöajoissa tule sekaannuksia. Lähtöajan voi peruuttaa soittamalla caddiemasterille p. 015 252 600. Kerigolfin jäsenet ja pelioikeutetut voivat peruuttaa lähtöaikansa Nexgolfin kautta, kuitenkin kaksi tuntia ennen aiottua lähtöaikaa. Mikäli pelaaja jättää varauksen perumatta ja käyttämättä, peritään häneltä ns. no show -maksu, joka on green feen suuruinen. Peruuttamattomasta autonvarauksesta veloitetaan auton vuokrahinta 40 € kokonaisuudessaan.

Kilpailuissa on määritelty kilpailumaksu pelioikeuden haltijoille ja vieraspelaajille. Pelilippuja kilpailumaksun osana voivat käyttää vain osakkaat, jotka käyttävät itse pelioikeutensa pelilippuina.