Näin helppoa se on!

1

Ota vaikka kaikki kaverit mukaan

2

Ilmoittaudu kurssille

3

Pelaa koko kesä!

Valitse väyläsi:

390€
Aikuiset
Kurssi ja GreenCard
Pelioikeus 2024
Varaa kurssi
290€
Nuoret aikuiset
(18–22 v.)
Kurssi ja GreenCard
Pelioikeus 2024
Varaa kurssi
90€
Juniorit
(13–17 v.)
Kurssi ja GreenCard
Pelioikeus 2024
Varaa kurssi
0€
Pikkujunnut
(alle 12 v.)
Kurssi ja GreenCard
Pelioikeus 2024
Varaa kurssi

TERVETULOA LEPPOISAAN
GOLFYHTEISÖÖMME!

Golf on monipuolinen harrastus, joka tarjoaa sekä helppoutta aloittelijoille että riittävästi haastetta kokeneemmillekin.

Kun golfin kerran aloitat, vie se kyllä helposti mennessään – ja sen lisäksi, että se on kivaa, on se myös hyvää hyötyliikuntaa.

Golf on myös sosiaalinen laji, jota pelataan yhdessä leppoisasti rupatellen ja kuulumisia vaihtaen. Uusia ystäviä tulee joka kerta – olet aina tervetullut mukaan ryhmään pelaamaan vaikka et tuntisikaan ketään entuudestaan.

Tutustu golfiin

Mitä varusteita tarvitset?

Klubilta löytyy kattava valikoima mailoja lainaksi, joten omia varusteita ei tutustumisvaiheessa tai kurssilla tarvita. Kun omien välineiden hankinta tulee ajankohtaiseksi, Klubin Pro shopista löytyvät kaikki välttämättömät golftarvikkeet kierrokselle.

Kerigolfin klubitalon kattavat pukuhuoneet sauna- ja peseytymistiloineen pitävät huolen pelaajien tavaroista kierroksen aikana, jonka jälkeen klubiravintola palvelee pelaajia ammattitaidolla.

Green Card -suoritus

Yksi merkittävä askel golfin harrastamisen alussa on Green Card -golfin ”ajokortti”. Green Cardin tavoitteena on varmistaa aloittavan pelaajan riittävät tiedolliset ja taidolliset valmiudet pelata golfia sujuvasti ja turvallisesti. Koska golfkenttä on yhteisessä käytössä, on kaikkien etu, että jokainen tuntee yhteiset pelisäännöt ja tietää, kuinka kentällä toimitaan.

Kokeilemaan omatoimisesti

Golfin kokeilu omin avuin onnistuu harjoitusalueella eli rangella. Seuran jäsenet opastavat mielellään alkuun ja ottavat sinut myös mukaan kierrokselle tutustumaan itse peliin.

Rangen palloautomaatista voi ostaa harjoituspallot pankkikortilla.

Voit soittaa ensin vastaanottoon eli caddiemasterillemme p. 015 252 600. Vaihtoehtoisesti voit tulla vierailemaan klubillemme osoitteeseen Torvelantie 67, Kerimäki.

Golfkoulu

Suositeltava tapa päästä sisälle golfin saloihin on osallistua alkeiskurssille tai kavereiden kanssa kaverikurssille. Kurssille voi osallistua kuka tahansa iästä ja aiemmasta kokemuksesta riippumatta, ja kurssilla opetetaan golfin perusteet sekä tärkeimmät sääntö- ja etikettiasiat, joita pelaaja kentällä tarvitsee. Alkeis- ja kaverikursseilla suoritetaan myös Green card. Lisäksi tarjolla on tuntiopetusta. Kerigolfin golfkoulussa opettajana toimii golfammattilainen Tuomas Sistonen.

Tutustu opettajaan

Kerigolfin golfopettajana toimii Tuomas Sistonen.

"Toimin Kerigolfin golfopettajana kaudesta 2013 alkaen. Ammattilaisurani aloitin elokuussa 2007, josta alkaen olen opettanut Rantasalmi Golfissa ja pelannut ammattilaiskilpailuja ympäri maailmaa. PGA:n koulutuksiin olen osallistunut vuosittain.
Ammattilaisurani parhaita saavutuksia ovat toinen sija pohjoismaisen Nordic Leaguen osakilpailussa ja Kivitippu Pro -Amissa. Amatööriurani aikana kuuluin Suomen maajoukkueeseen ja olen edustanut maatamme alle 21-vuotiaiden ja miesten EM-kilpailuissa."

Tasoitus 54

Tasoitus on vertailuluku, joka kertoo pelitaitosi onnistuneella kierroksella. Se mahdollistaa pelaamisen paitsi itseään myös muita pelaajia vastaan. Yksinkertaistettuna tasoitus kertoo kuinka monta lyöntiä yli par´in (= ihannetuloksen) sinun oletetaan kenttä pelaavan onnistuessasi hyvin 18-reiän kierroksella. Reikäkohtaisesti tasoitus 54 tarkoittaa kolme lyöntiä yli par´in tulosta (tasoitus 54 / 18 reikää =3). Esimerkiksi par 4 -reiällä tavoitetuloksesi on 7. Koska kentät ovat vaikeudeltaan erilaisia, vaihtelee pelitasoituksesi kenttäkohtaisesti. Voit tarkistaa pelitasoituksesi kentällä olevasta ns. slope-taulukosta. Nämä termit kuulostavat aluksi oudoilta, mutta kurssin jälkeen nekin ovat tuttuja ja ymmärrät hyvin, mihin ja milloin tasoitusta ym. lukuja pelissä tarvitaan.