Tero Kumela ottaa ohjat Kerigolfissa

Kerigolf Oy:n hallitus on nimittänyt KTM Tero Kumelan 1.2.2024 alkaen yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi. Kumelalla on monipuolinen, yli 20 vuoden kokemus liiketoiminnan kehittämisestä, erityisesti myynnin ja markkinoinnin johtotehtävissä mm. Veikkauksen, Kaakon Viestinnän, Mediatalo Keskisuomalaisen ja Avidlyn palveluksessa.

Toivotamme Teron lämpimästi tervetulleeksi Kerigolfin perheeseen. Hänen nimitys vahvistaa Kerigolfin sitoutumista golfyhtiölle laadittuun kasvustrategiaan ja ensiluokkaisten palveluiden jatkuvaan kehittämiseen niin pelaajille kuin yhteistyökumppaneillemme”, kertoo Kerigolf Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jyrki Seppä.

Kiitän Kerigolf Oy:n hallitusta luottamuksesta. Pienin, mutta määrätietoisin askelin lähdetään yhdessä hallituksen kanssa kehittämään asioita ja toteuttamaan yhtiön kasvustrategiaa. Kerigolf on hyvin hoidettu yhtiö, jonka pitkät perinteet ja Ilonen Designin kanssa aloitettu kentän kehitystyö antavat tälle mainiot lähtökohdat. Kaiken keskiössä on kuitenkin yhteisöllisyyteen ja pelaajien asiakaskokemukseen panostaminen”, toteaa Kumela.

Vahvan liiketoimintataustansa lisäksi Kumela tuo mukanaan laajan kokemuksen seuratoiminnasta. ”Olen käytännössä toiminut lähes kaikissa urheiluseuran toimintaan liittyvissä tehtävissä: hallituksessa, toiminnanjohtajana, pelaajana ja valmentajana. Oma leipälajini oli jääpallo, golfiin rakastuin kerrasta pari vuotta sitten. Kaikki kolme poikaani ja kumppanini golfaavat myös, joten tässä paketissa tulee samalla kertaa useampi uusi golfari Kerigolfiin”, naurahtaa Kumela.

Lisätietoja:
Jyrki Seppä, Kerigolf Oy hallituksen puheenjohtaja
+358 500 653498, jyrki.seppa@ilves.com

Tero Kumela, Kerigolf Oy toimitusjohtaja 1.2.2024 alkaen
+358 400 792239, tero.kumela@kerigolf.fi