Kerigolfbuddy 2024 haastekampanja

Tämän Kerigolfin oman haastekampanjan tavoitteena on – ei enempää eikä vähempää, kuin saada 100 jäsentämme johdattelemaan valitsemansa kaveri maailman mukavimman harrastuksen ja hienoimman pelin pariin tulevana kesänä.

Huomaathan, että voit lähteä mukaan buddyksi vaikka sinulla ei olisi valmiiksi mietittynä tiettyä kaveria. Ilmoittautumalla mukaan, sellainen varmasti löytyy sinulle. Ehkäpä jollakin tutulla on tiedossa kaveri, jolla olisi intoa tutustua golfin saloihin, mutta buddy puuttuu?

Pilke silmäkulmassa ja hymy huulilla. Mukaan lähteminen on helppoa!

Jäsenistölle PDF - Kutsu PDF (lähetä tämä kaverillesi)

Miten homma toimii?

1

Ilmoittaudu mukaan

lmoittaudu rohkeasti mukaan laittamalla nimesi listalle lomakkeella tai ilmoittautumalla caddiemasterille Kerigolfissa.

Jos sinulla on jo kaveri, ilmoita myös hänet mukaan. Voit ilmoittautua buddyksi, vaikka sinulla ei olisi vielä kaveria.

2

Valitse kaveri

Valitse kaverisi ja toimita hänelle kutsu osallistua mukaan.

Muista, että sinunkin täytyy sitoutua auttamaan kaverisi alkuun. Tutussa seurassa alkeiden opettelu on aina helpompaa.

3

Valitse sopiva tapa aloittaa

Poimi sopiva aloitustapahtuma kaverisi lähtötilanteen mukaan: esimerkiksi alkeiskurssi tai kertauskurssi.

Voit osallistua kurssille myös yhdessä!

4

Kannusta & ole tukena

Sinun tehtäväsi buddyna on
olla uuden pelaajan tukena ja kannustamassa lajin pariin.

Nauttikaa yhdessä hyvästä peliseurasta ja onnistumisista hienon lajin parissa!

Kampanjan lähtökohta

Aivan liian moni hyvä tyyppi ja hieno ihminen ei ole löytänyt tietään golfin pariin. Yksi monista syistä voi olla se, että kynnys lähteä yksin mukaan on liian suuri, tai ehkä alkeiskurssin jälkeen pelikaveri on puuttunut ja harrastus jäänyt.

Tiedämme kaikki, kuinka mahtavasta harrastuksesta on kysymys. Kilpailutoiminnan ohessa kun ytimessä kuitenkin on hauska harrastus ja ajan viettäminen ystävien ja pelikavereiden kesken.

Miksi emme siis tekisi palvelusta valitsemallemme kaverille ja johdattelisi häntä mukaan hienon lajin pariin?

"Pilke silmässä ja hymy huulilla"

Miksi liittyisin mukaan?

Asia on elintärkeä myös golfin pelaamisen kustannusten pitämiseksi kohtuullisina. Liittymällä mukaan osallistut yhteisiin talkoisiin hyvän asian puolesta - lisäksi se on helppoa ja hauskaa!

Kun aktiivipelaajien määrä vähenee, on myös kentän palveluiden ylläpidon kustannusten jakajia joka vuosi vähemmän. Kun tähän lisätään yleinen kustannustason nousu, nousevat pelaamisen kustannukset per pelaaja radikaalisti, jos uusia pelaajia ei saada aktivoitua lajin pariin.

Kaiken tämän lisäksi pääset kannustamaan ja ohjaamaan kaveria mukaan tähän hienoon lajiin. On varmaa, että ne jotka lajin pariin jäävät, muistavat ohjaajaa kiitollisuudella ja pitkään.

 

Edut uudelle golfarille

Mikäli golfkärpänen pääsi puremaan, on kaverisi uutena pelaajana oikeutettu alkeiskurssiin 140 €.

Hinta sisältää opetuksen kurssilla ja green cardin suoritttamisen. Kurssin jälkeen uusi pelaaja voi harjoitella ensimmäisen kuukauden ajan Kerigolfin upealla kentällä veloituksetta klo 18 jälkeen!

Ensimmäisen pelikauden erikoisetuna uusi pelaaja liittyy seuran jäseneksi ilman lisämaksua ja pelaa Kerigolfissa loppukauden hintaan 250 €.

-> Katso uusien pelaajien edut

 

Ilmoittaudu mukaan

Ilmoita itsesi sekä kaverisi mukaan! Muistathan kertoa, osallistuuko kaverisi alkeiskurssille vai kertauskurssille. Voit ilmoittautua mukaan buddyksi, vaikka sinulla ei olisi ennakkoon valittua kaveria - ehkäpä jollakulla on sopiva kaveri juuri sinulle!

Buddyt ja kaverit