Naiset golfaa -kesä

ALOITA GOLF YHDESSÄ MUIDEN NAISTEN KANSSA!

Kerigolf järjestää ainutlaatuisen tilaisuuden naisille tulla tutustumaan golfiin ja uusiin ihmisiin. Nyt ei ole kyse pelkästään golflyöntien tai sääntöjen opettelusta, vaan liikunnallisesta yhdessä tekemisestä ja hauskanpidosta. Haluamme tarjota sinulle ja ystävillesi tilaisuuden löytää golfin ilo ja riemu!

Tilaisuuden aikana koet, mitä kaikkea golf voi sinulle tarjota. Golf on tutkitusti terveyttä edistävää liikuntaa, joka hemmottelee kaikkia aisteja liikkuessasi ulkona luonnossa hyvin hoidetussa ja turvallisessa ympäristössä. Golf jos mikä yhdistää ihmisiä. Golfissa ystävystyt helposti ihmisiin niin itse pelin aikana kuin sen ulkopuolellakin osallistumalla golfseuran monipuoliseen toimintaan.

Tästä kaikesta saat mahtavan ensikosketuksen Naiset golfaa -tutustumistilaisuudessa!

Tilaisuus pidetään Kerigolfissa (os. Torvelantie 67, 58200 Kerimäki) torstai 13.6.2022 klo 17:00-19:00. Tilaisuus on maksuton.

Nyt sinulla on oiva mahdollisuus tutustua golfiin, testata oma kiinnostuksesi harrastukseen ja tavata uusia ihmisiä. Ensimmäisellä kerralla tutustutaan golfvälineisiin, lyönteihin yleisesti ja lyöntiotteisiin pro Tuomas Sistosen ja Kerigolfin naistoimikunnan jäsenten opastuksella. Tutustumisen päätteeksi saat pientä purtavaa ja kerromme golfin terveysvaikutuksista sekä harrastuksen aloittamisesta. Olisiko golf uusi harrastuksesi?

Jos haluat oppia lisää golfista, niin tarjoamme sinulle kesän aikana tutustumispäivän lisäksi neljä golftapahtumaa. Jokaisella kerralla ohjelmassa on harjoittelua ja muuta golfiin liittyvää tietoa sekä oheistoimintaa, kuten kehonhuoltoa. Nyt sinulla on loistava mahdollisuus perehtyä golfin maailmaan meidän avullamme.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla: clubhouse@kerigolf.fi tai puh 015 252 600.