Ykkösväylän ympäristön muutostyöt edistyvät vauhdilla

Kylvöt alueelle päästiin tekemään viikon 33 alussa

Kerigolfin kentän kehittäminen on lähtenyt vauhdilla liikkeelle. Ilonen Designin suunnitelmat ovat siirtyneet tehokkaasti ykkösväylän tiiauspaikan ympäristöön, jonne syntyy uusien tiipaikkojen lisäksi myös suuri ja mielenkiintoinen harjoitusputtiviheriö.

”On todella kiva nähdä suunnitelmien siirtyvän konkreettisesti maastoon, ollaan kyllä tiimin kanssa tosi tyytyväisiä siitä, miltä täällä jo nyt näyttää. Tulee tosi makea startti kierrokselle kaikille pelaajille”, Mikko Ilonen totesi vieraillessaan viime viikonloppuna Kerigolfissa.

”Meidän tehokas rakennustiimi Aleksi ja Mika on tehnyt todella hyvää työtä, jälki on ihan priimaa. Tästä alueesta saa ruohon kasvettua jo kivasti kuvaa, millaista visuaalista kokemusta pyrimme Kerigolfiin rakentamaan. Luonto on entistä enemmän läsnä koko ajan ja myös uusin tavoin esimerkiksi hiekkaisten waste -alueiden myötä”, Mikko jatkoi.

Alueen kylvöt ovat käynnistyneet ja on ensisijaisen tärkeää, ettei kylvöalueella liikuta lainkaan lähiviikkoina.

Katso videolta kuinka Mikko kuvailee uudistuvaa ykköstiin aluetta.

Ilonen Designin tiimi
Ilonen Designin tiimi on tyytyväinen projektin starttiin. Vasemmalta Ilonen Design partner Kai Hulkkonen, sheipperi Aleksi Kahri, viimeistelijä Mika Hulkkonen, agronomi Janne Lehto ja Lead Golf Course Designer Mikko Ilonen.


Uusi puttigreeni tarjoaa viihdyttävät harjoitusmahdollisuudet.