Mikko’s Backtee Challenge avauspäivä 3.6.2023

Onko tasoituksesi alle 10? Tule mukaan Mikko’s Backtee Challengen avauspäivään ja haasta itse Maestro. Kilpailu pelataan lauantaina 3.6. klo 12 alkaen.

MBC avauspäivän kilpailumaksu on vain 55 € / vieraspelaaja, 20 € / Kerigolfin pelioikeuden haltija. Hinta sisältää pelin ja loistavan seuran lisäksi välipalan kioskilla sekä ruokailun ja saunan kisakierroksen jälkeen.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköposti osoitteeseen: clubhouse@kerigolf.fi ja kerro nimesi, kotiseurasi ja puhelinnumerosi tai täytä alla oleva lomake. Vieraspelaajan kisamaksun voit maksaa verkkokaupassamme: kauppa.golfpiste.com/kerigolf

Kerigolfin jäsenet, joilla on pelioikeus kaudelle 2023, voivat ilmoittautua Nexgolfin kilpailukalenterin kautta ja suorittaa maksun paikan päällä kilpailun alkaessa.

Mikko’s Backtee Challenge

Kesä-syyskuussa Kerigolfissa pelataan kaikille avoin Mikko’s Backtee Challenge, joka huipentuu syksyllä finaaliin Mikko Ilosen johdolla. Mikko’s Backtee Challenge on vähän paremmille pelaajille (hcp <15) suunnattu kilpailu, jossa Kerigolfin asettama haaste on viritetty Mikko Ilosen toimesta äärimmilleen.

Kilpailu pelataan lyöntipelinä takatiiltä ilman tasoituksia, yrittää saa niin monta kertaa kuin haluaa pelkän green fee -maksun hinnalla. Haasta kenttä, itsesi, kaverisi tai vaikka Mikko ja julkaise tunnelmat kierrokseltasi sosiaalisen median kanavillasi!