Savonlinna Business Golf 2023

Tämän kauden Savonlinna Business Golf pelattiin loistavissa olosuhteissa torstaina 17.8.2023.

Kisan tulostaso nousi jälleen kovaksi kahden pelaajan henkilökohtaisten pistebogeytulosten ollessa 40.

Joukkuekilpailun voittoon tarvittiin best ball pistebogeynä, jossa joukkueen tulokseen laskettiin kahden parhaan pisteet, pelatussa kisassa 5 pisteen saalis per väylä eli kokonaistuloksella 90 pistettä voiton vei OmaSp:n joukkue Team Julius.

Kaikki tulokset löytyvät liitteistä: Joukkuetulokset  Henkilökohtaiset tulokset
Timo Seppäläisen ottamat kuvat löytyvät täältä: Business Golf kuvat 2023

Kiitos kaikille osallistujille ja tapahtuman kumppaneille:

 Henkilökohtaista yritystalouden asiantuntijapalvelua kaikkialla Suomessa

Mediatili Oy on täyden palvelun tilitoimisto ja yritystalouden asiantuntija, joka palvelee kuukausittain yli kahdeksaa sataa yritystä, yrittäjää tai yhteisöä kaikissa yritys- tai yrittäjän talouteen liittyvissä asioissa. Pääasialliset palvelupisteemme sijaitsevat Savonlinnan pääkonttorin lisäksi Kuopiossa, Kokkolassa, Imatralla ja Kyyjärvellä. Toimintamme on kuitenkin palvelun ja ohjelmistojen käytön osalta paikkariippumaton.

Mediatili on 100 % kotimainen yritys ja työllistää vakituisesti lähes 50 yritystalouden asiantuntijaa ja kaikki toimipaikkamme ovat Suomen Taloushallintoliiton auktorisoimia. Yhtiöllä on vakaa taloudellinen asema ja odotamme kasvumme jatkuvan myös tulevaisuudessa.


OmaSp, Suomen suurin säästöpankki, on suomalaisten tyytyväisten asiakkaiden pankki. Tarjoamme paikkakunnan parasta pankkipalvelua kaikissa arjen raha-asioissa. OmaSp:ssa asiointi on sujuvaa ja palvelu ihmisläheistä sekä yksilöllistä niin konttoreissamme kuin digitaalisissa kanavissamme. Päätökset teemme paikallisesti. Lähellä ja läsnä. omasp.fi

iLOQ hyödyntää digitalisaation ja esineiden internetin tarjoamia uusia mahdollisuuksia tuottaessaan merkittävää lisäarvoa asiakkailleen. Uuden sukupolven iLOQ S5:n tarjoamat uudet ominaisuudet ja edut tuovat rakennusten omistajille, käyttäjille ja avainten haltijoille turvallisuutta sekä varmistavat ylivertaisen helpon pääsynhallinnan, kilpailukykyiset elinkaarikustannukset ja huomattavat säästöt.

Lue lisää iLOQ S5 lukitusjärjestelmästä