Kassalla maksettaessa maksuvälineenä käy myös Smartum ja Sporttipassi (ePassi) sekä Ticket Duo. Jos käytät pelilippua, ilmoita siitä varauksen yhteydessä ja anna lippu tullessasi caddiemasterille.

Ajanvaraus Internetin kautta on reaaliaikainen, eli ensimmäisenä ajan valinnut ja varaustiedot täyttänyt saa kyseisen ajan. Varauskalenteri on koko ajan saatavissa, joten voit suunnitella oman aikasi tietokoneen ääressä. Jäsenet ja pelioikeuden haltijat voivat varata aikoja kirjautumalla sisään järjestelmään. Myös vieraat voivat katsella ajanvaraustilannetta ja tehdä varauksia Teetime.fi  palvelussa.

Kentälle määritellään varausrajoitukset, eli yksi pelaaja ei voi varata määrättömästi aikoja. Osakkaat saavat varata aikoja 2 viikkoa etukäteen ja vieraat 7 pv etukäteen. Caddiemaster voi seurata ja tarvittaessa estää varausten tekemisen, jos väärinkäytöksiä ilmenee.

Ennen kierrosta varaukset on vahvistettava, pelioikeuden omaavat pelaajat voivat tehdä sen ennakkoon tai klubilla erillisestä vahvistusnäkymästä. Muut ilmoittautuvat kierrokselle caddiemasterille.

Pyydämme teitä ystävällisesti peruuttamaan varatut lähtöaikanne, jos ette aio sitä käyttää. Näin tekemällä voimme myydä lähtöajan uudelleen eikä lähtöajoissa tule sekaannuksia. Lähtöajan voi peruuttaa soittamalla Caddiemasterille p. 015 252 600.

Kerigolfin jäsenet ja pelioikeutetut voivat peruuttaa lähtöaikansa Nexgolfin kautta, kuitenkin kaksi tuntia ennen aiottua lähtöaikaa.

Mikäli pelaaja jättää varauksen perumatta ja käyttämättä, peritään häneltä ns. no show -maksu, joka on green feen suuruinen. Peruuttamattomasta autonvarauksesta veloitetaan auton vuokrahinta 40 € kokonaisuudessaan.

Kilpailuissa on määritelty kilpailumaksu pelioikeuden haltijoille ja vieraspelaajille. Pelilippuja kilpailumaksun osana voivat käyttää vain osakkaat, jotka käyttävät itse pelioikeutensa pelilippuina.

Ohjeet Nexgolf -ajanvaraukseen jäsenille ja osakkaille.

Ajanvaraukseen osoite on http://keg.nexgolf.fi

Käyttäjätunnus on oma jäsennumero. Jos et tiedä jäsennumeroasi, ota yhteyttä caddiemasteriin.

Jäsenten oletussalasana on muotoa etunimen 2 ensimmäistä kirjainta, sukunimen 2 ensimmäistä kirjainta sekä syntymäajasta päivän kaksinumeroinen numero, esim.

Salasanassa on isot kirjaimet mukana seuraavasti:
Matti Meikäläinen, syntynyt 1.6.1954 ---> MaMe01
Kalle Golfari, syntynyt 15.11.1968 ---> KaGo15

Tämä henkilökohtainen salasanasi tulee vaihtaa heti ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. Salasanan voi vaihtaa myös ajanvarauksen päävalikosta. Jos olet unohtanut salasanasi tai et pääse kirjautumaan sisään, ota yhteyttä caddiemasteriin.

Päävalikosta löytyvät käyttöohjeet pdf-tiedostona (Acrobat Reader).
Adobe Acrobat Reader ohjelman saa ladata ilmaiseksi osoitteesta  http://www.adobe.com/products/acrobat/readstep2.html.