Tervetuloa mukaan kisailemaan!

Kesä-elokuussa kilpailut alkavat pääsääntöisesti aamuisin klo 8:00. Kilpailun ollessa lauantaina ilmoittautuminen päättyy torstaina klo 18:00. Ilmoittautuminen on mahdollista Nexgolfin kautta torstaina klo 18:00 saakka, sähköpostilla clubhouse@kerigolf.fi tai puhelimitse caddiemasterille 015 252 600. Lähtöajat julkaistaan perjantaina Internetissä. Tämän jälkeen lähtöaikoja ei enää muokata.

Yleisesti kilpailuihin ilmoittautuminen päättyy 2 päivää ennen kilpailuja klo 18, ja lähtöajat julkaistaan päivää ennen. Poikkeuksista ilmoitetaan kilpailukutsussa. Kilpailuissa noudatetaan golfin sääntöjä ja Kerigolfin paikallissääntöjä.

Kilpailuilmoittautuminen on sitova, peruuttaminen on mahdollista ilmoittautumisajan puitteissa. Sairastapauksissa myös myöhemmin, tällöin on esitettävä lääkärintodistus. Jos pelaaja ei peruuta osallistumistaan, eikä saavu lähtöaikansa mukaisesti paikalle, veloitetaan häneltä koko kilpailumaksu. Toistuvat aiheettomat poisjäännit aiheuttavat kilpailukiellon.

Golfauton käyttö kilpailussa edellyttää lääkärintodistusta pysyvästä tai väliaikaisesta haitasta joka estää golfin peluun kävellen.

Kilpailuluettelon Nexgolfista ilmoittautumismahdollisuudella sekä lähtöajat ja tulokset löydät täältä.