Osakastarjous golfopetuksesta

Hyvät osakkaat,
Koronatilanne vaikuttaa meidänkin toimintaamme, mutta pelaaminen onnistuu kunhan kaikki muistavat omalta osaltaan noudattaa annettuja ohjeita ja suosituksia.

Esimerkiksi lipputankoon ei pelatessa kosketa eikä yleisiä roska-astioita ole käytössä. Klubin kärryjä ja golfautoja on mahdollisuus käyttää, ne puhdistetaan käytön jälkeen. Tämäkin edellyttää pelaajilta huolellisuutta niin, että käytetyt kärryt palautuvat niille osoitettuun paikkaan. Kentällä ja harjoitusalueella liikuttaessa muistetaan ’kahden mailanmitan’ turvaväli.

Klubitalon ravintola ja pukuhuoneet ovat poissa käytöstä toistaiseksi. ProShopissa ja caddiemasterin tiskillä voi asioida turvaväleistä huolehtien, käteisen sijaan maksuja voi suorittaa verkossa tai maksukortilla. Kentälle ilmoittautuminen onnistuu suoraan Nexgolfiin esim. puhelimella menemällä varauksen kohadalle ja vahvistamalla sieltä. Tämän voi tehdä aikaisintaan tuntia ennen varausta.

Opetustoimintaa jatketaan pienryhmissä, tarjous osakkaille yksityistunnista:
Kerigolf Oy ja golfopettajamme Tuomas Sistonen yhteistyössä tarjoavat tänä kesänä osakkaille kauden ensimmäisen opetustunnin hintaan 10 € (norm. 55 €). Etu on voimassa kerran tämän pelikauden 2020 aikana (jos kaksi osakasta haluaa tulla yhtä aikaa opetustunnille, maksavat he molemmat 10 €). Opetustunnit varataan suoraan Tuomakselta tuomas.sistonen@gmail.com tai p. 040 829 6605.

Osakasetuna on tänäkin kesänä myös Järvi-Suomen golfkortti, jonka saa caddiemasterilta. Kortilla saat lähialueen kentillä green feen kerran kauden aikana puoleen hintaan.

Keväisin terveisin

Soili Pelkonen
Toimitusjohtaja
p. 050 562 3161