Osakastiedote 1-2021

Kausi 2020

Kevättalven vetisen ja jäisen kelin jälkeen väylillä ja viheriöillä oli runsaasti jääpoltteen aiheuttamia vaurioita. Kausi alkoi kuitenkin jo vapulta ja pelikelit jatkuivat aina marraskuun puoliväliin saakka. Golfkierroksella koronapandemian vuoksi suositellut turvavälit oli onneksi helppo pitää ja pelaajat noudattivat hyvin annettuja ohjeita. Kenttäkin kuntoutui vähitellen kesän aikana.

Pelikierroksia pelattiin kaikkiaan 22000, joka on n. 5000 enemmän kuin edellisenä kesänä. Kasvua tuli nimenomaan alkukaudesta, kun muut harrasteet olivat keskeytyksissä ja alueella oli myös paljon etätyöntekijöitä. Heinäkuussa korostui ensikertalaisten osuus, moni matkailija kertoi olevansa tutustumassa alueeseen ja kenttäämme. Vuokrapelioikeuksille oli erinomaiset markkinat ja myös peliliput olivat kysyttyjä. Myös seuran jäsenmäärä kasvoi muutaman vuoden tauon jälkeen ja on nyt 815.

Vastike 2021

Yhtiön hallitus on päättänyt, että vuoden 2021 vastike on 810 € osaketta kohti jakautuen hoitovastikkeeseen 700 € (sis. alv 10%) ja rahoitusvastikkeeseen 110 €. Rahoitusvastike on arvonlisäveroton ja se rahastoidaan lainanlyhennysrahastoon klubitaloinvestoinnin rahoittamiseksi otetun pitkäaikaisen lainan lyhentämiseksi. Vastike ajalta 1.1. – 31.12.2021 erääntyy maksettavaksi 31.1.2021. Osakkaalla on mahdollisuus suorittaa se kahdessa erässä ilman viivästyskorkoa maksamalla 410 € /osake 31.1 ja 400 € /osake 15.3.2021 mennessä.

Pelioikeusohje

Kerigolf Oy:n pelioikeusohjeeseen on tehty muutos koskien nuorten pelaajien kausipelimaksua. Nuorten aikuisten, 22-25 v. golfin harrastamista halutaan tukea edullisella kausipelioikeudella 250 € ja juniorin 13-21 v. kausipelioikeuden hinta on 200 €, edellytyksenä on Kerigolfin perusjäsenyys.  Muutoin pelioikeusohje päätettiin pitää ennallaan.

Kentän kehittäminen
Kentän kehittämissuunnitelma on laadittu syksyn aikana ja toteutus aloitetaan väylän 1 kunnostustoimilla. Suunnitelmasta on kerrottu tarkemmin Teekeri –lehdessä ( Teekeri_2020_joulu). Lisäksi klubille tuleva tieosuus T-risteyksestä mäen päälle pinnoitetaan. Kentän liput ja kupit uudistetaan, samoin rangen lyöntimattoja. Nurmilyöntialueen oikaisu toteutettiin syksyllä ja sen kylvö tapahtuu keväällä.

Pelioikeuden käyttäminen vuonna 2021
Kaikkia osakkaita pyydetään ilmoittamaan osakkeensa pelioikeuden käyttämisestä sähköpostitse yhtiön toimistoon osoitteeseen clubhouse@kerigolf.fi huhtikuun loppuun mennessä.  Vaihtoehtona on käyttää pelioikeus itse, nimetä pelioikeudelle käyttäjä (esim. vuokraustilanteessa) tai ottaa käyttöön osakkeen oikeuttamat 20 pelilippua.
Vuokrapelioikeudesta voi ilmoittaa myös toimistoon, josta pelaajat kyselevät vapaana olevia pelioikeuksia kesäksi. Lisätietoja tj. Soili Pelkoselta 050 562 3161 tai soili.pelkonen@kerigolf.fi

Hyvää alkanutta vuotta 2021!

Terveisin Kerigolf Oy:n hallitus ja toimitusjohtaja Soili Pelkonen