Kerigolf saa uuden ravintoloitsijan

Savonlinnalaisen ravintola Linnakrouvin taustalla oleva Korpi Krouvi Oy aloittaa Kerigolfin ravintolapalveluista vastaavana tahona. Ravintolaan tuodaan pitkän linjan osaamista niin ruoka- kuin juomapuolelta.

“Tuomme Kerigolfiin herkullisen vaihtuvan lounas-menun, golfkierrokselle mukaan otettavat raikkaat ja täyttävät eväät sekä maistuvan juomalistan. Haluamme olla pelaamaan saapuville golfareille luotettu nautiskelupaikka. Luomme ravintolasta myös miellyttävän käyntikohteen ei-golfareille, jotka haluavat tulla kokemaan golfkentän upeat maisemat, nauttimaan herkullisen lounaan ja maistelemaan paikallisesta laadukkaasta pienpanimo-oluesta.” Korpi Krouvin toimitusjohtaja Petri Paunonen kertoo.

”Olemme iloisia, että Korpi Krouvi Oy innostui yhteistyöstä Kerigolfin kanssa. Ravintolapalvelut ovat golfareille tärkeä osa vierailukokonaisuutta ja kioskin tärkeys korostuu meidän liikunnallisella kentällämme. Kuten Petrikin mainitsee, on Kerigolfin valoisa klubiravintola mainio kohde myös muille kuin golfareille.” Kerigolfin toimitusjohtaja Soili Pelkonen kommentoi.

Ravintola tarjoaa tilat 80 hengelle ja terassilla on istumapaikkoja saman verran. Ravintolan juomapuolesta vastaa Karvilan Panimo, joka toimittaa oluet tuoreena suoraan panimolta Karvilasta. Ravintolasta voi ostaa myös mukaan kotiin Karvilan Panimon oluita. Myös kentän puolivälin kioski kokee päivityksen.

“Kioskin puolella tarjolla tulee toki olemaan klassikko-eväät, kuten lörtsyt ja makkarat. Haluamme tuoda myös eväspuolelle maittavia paikallisia raaka-aineita hyödyntäviä uutuuksia. Järjestämme kesällä myös mielenkiintoisia tempauksia, kuten ohjattuja olutmaisteluita ja grilli-iltoja”. Petri Paunonen kertoo.

Ravintola hakee kausityöntekijöitä keittiöön, salin puolelle sekä 10 -kioskiin kentän puolelle. Kiinnostuneita pyydetään ottamaan yhteyttä suoraan operatiiviseen johtajaan Kati Laukkaseen kati.laukkanen@korvenkutsu.fi.

Uusi ravintola aloittaa toimintansa Kerigolfissa talven väistyttyä. Ravintola on sesonkiaikaan auki päivittäin.

Lisätietoja

Kati Laukkanen, operatiivinen johtaja, Korpi Krouvi Oy kati.laukkanen@korvenkutsu.fi, 029 309 392

Petri Paunonen, toimitusjohtaja Korpi Krouvi Oy petri@korvenkutsu.fi

Soili Pelkonen, toimitusjohtaja Kerigolf Oy soili.pelkonen@kerigolf.fi