Hallituksen kirje osakkaille 1-2022

Kausi 2021
Pelikierroksia kentällämme kertyi viime kesänä hieman alle 20.000, 12 % vähemmän kuin edellisenä huippukesänä. Vieraspelaajakierroksia meillä oli vastaavasti 4.060 (4.721/2020). Vaikka vieraspelaajakierrokset vähenivät edellisestä kaudesta, kertyi yhtiöllemme 7.000 € edellisvuotta enemmän ko. greenfee -tuottoja. Yhtiömme liikevaihto tulee noudattelemaan aiempaa, hieman yli 600.000 €:n tasoa ja tulemme tälläkin tilikaudella tekemään lievästi positiivisen tuloksen.

Yhtiön hallitus on työskennellyt ahkerasti koko syksyn ja alkutalven kartoittaen yhtiön tilannekuvaa ja työstäen tulevaisuuden strategiaa. Osaltaan tähän työhön liittyen järjestimme osakkaille kenttää koskevan palautekyselyn, johon osakkaat vastasivat kiitettävästi, tästä kaikille vastaajille kiitos.

Kentän kehittäminen: Info- ja keskustelutilaisuus 10.3.2022 klo 17:00, Ravintola Paviljonki
Tulokset/toimenpiteet em. kyselyn perusteella sekä muut hallituksen suunnittelemat kenttään liittyvät linjaukset/toimet esittelemme niin osakkaille kuin Kerigolf ry:n jäsenille torstaina 10.3.2022 Ravintola Paviljongin auditoriossa. Tarkemmat kutsut lähetämme lähempänä tapahtumaa, laittakaa jo nyt merkintä kalenteriinne, kannattaa osallistua, sillä nyt on oikeasti mahdollisuus vaikuttaa!

Vastike 2022
Yhtiön hallitus on päättänyt käynnistää kuluvana vuonna merkittävän kenttään kohdistuvan kehitys- ja perusparannusohjelman. Ohjelman käynnistämisestä huolimatta vuoden 2022 vastike pidetään aiempien vuosien tapaan 810 €:ssa (sis. alv 10 %) osaketta kohti. Perusparannustoimista johtuen koko vastike kerätään verollisena hoitovastikkeena. Tämä menettely mahdollistaa myös tarvittaessa muutokset lainanlyhennysohjemassamme. Valittu toimintamalli on ylivoimaisesti vaivattomin ja edullisin tapa rahoittaa perusparannusohjelmaan liittyviä – monelta osin jo välttämättömiäkin toimenpiteitä.

Vastike ajalta 1.1. – 31.12.2022 erääntyy maksettavaksi 31.1.2022. Osakkaalla on mahdollisuus suorittaa se kahdessa erässä ilman viivästyskorkoa maksamalla 410 € osakkeelta 31.1.2022 ja loput 400 € /osake 15.3.2022 mennessä.

Pelioikeudet ja vuokraustoiminta
Aiempien vuosien tapaan osakkaalla on käytettävissään kolme vaihtoehtoa pelioikeuteen liittyen. Vaihtoehdot ovat: 1) käyttää pelioikeus itse, 2) nimetä pelioikeudelle joku muu käyttäjä / vuokrata se, tai 3) tilata 20 pelilippua /osake.
Olemme aloittaneet uuden palvelun, jossa Kerigolf halutessasi ottaa pelioikeutesi vuokrattavaksi eteenpäin. Itse palvelu on maksuton, mutta Kerigolfin kautta vuokrattaessa yhtiö veloittaa 30 % välityspalkkion toteutuneista vuokrasopimuksista tilityksen yhteydessä. Vuokraosakkeet otetaan välitykseen siinä järjestyksessä, kun ne yhtiölle vuokrattavaksi jätetään. Mikäli osakkeesi pelioikeuden vuokraaminen on sinulle ajankohtainen asia, ota yhteyttä toimitusjohtaja Soili Pelkoseen (soili.pelkonen@kerigolf.fi). Kysyntä alkaa vilkastua perinteisesti jo heti maaliskuussa, joten jos tämä toimintamalli on sinulle kiinnostava, niin olethan yhteydessä pikaisesti. 

Pelioikeudet kätevästi verkkokaupasta
Kaikki pelioikeustuotteet ovat hankittavissa helposti ja nopeasti myös verkkokaupasta. Aikuisten kausipelioikeuden hintaa on nostettu ja se on nyt täsmälleen sama kuin vastikkeiden, eli 810 €.  Omalla osakkeella pelaavalla on sitten lukuisia muita etuja käytössään.
Nuorten aikuisten, 22-25 v. golfin harrastaminen onnistuu edelleen edullisella kausipelioikeudella hintaan 250 € ja 13-21 vuotiaille kausipelioikeuden hinta on 200 €, pikkujuniorille hinta on 125 €. Edellytyksenä näiden pelioikeuksin ostoon on Kerigolf ry:n perusjäsenyys. Verkkokauppaan pääsee kerigolf.fi etusivun painikkeella.

Pelioikeuden käyttäminen
Kaikkia osakkaita pyydetään ilmoittamaan osakkeensa pelioikeuden käyttämisestä sähköpostitse yhtiön toimistoon osoitteeseen clubhouse@kerigolf.fi huhtikuun loppuun mennessä.

Mikäli haluat laittaa pelioikeutesi vuokravälitykseen Kerigolfiin, ei kannata odotella huhtikuuta, vaan toimia mahdollisimman nopeasti, niin pääset vuokratarjonnan etujoukkoihin.

Toivotamme kaikille hyvää alkanutta vuotta 2022!

Kerigolf Oy:n hallitus