Caddiemasteriksi Kerigolfin asiakaspalveluun

Kiinnostaako työ golfin parissa kauniin luonnon keskellä?

Haemme Kerigolfiin caddiemastereita golfkentän vastaanottoon palvelemaan asiakkaitamme tiskillä ja puhelimitse.
Työtehtäviin kuuluvat mm. peliaikojen varaukset, kassanhoito ja tilitykset, kotisivujen päivitys, sosiaalisen median kanavien päivittäminen, golftarvikkeiden myynti sekä kilpailujen järjestelyt ja tulospalvelu. Lisäksi jäsenrekisterin ylläpito sekä avustaminen kahvila-ravintolan myyntitiskillä tarvittaessa.

Odotamme hakijalta kokemusta asiakaspalvelusta, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta sekä paineensietokykyä kiireisinä hetkinä. Edellytämme hakijalta vähintään 18 vuoden ikää ja hygienia- sekä anniskelupassia. Golfin lajituntemus katsotaan eduksi. Työpaikka sijaitsee 17 km päässä Savonlinnan keskustasta, joten työmatkoja varten on hyvä olla oma auto tai muu kulkuneuvo käytettävissä.

Työsuhde on määräaikainen ja töitä on tarjolla sopimuksen mukaan 1.5.-15.10.2023 välisellä ajalla erikseen sovittavalle ajanjaksolle. Kesälomakaudella tarve työntekijöille on suurin ja sopimusten kestot ja viikkotyöajat sovitaan työntekijöiden kanssa yksilöllisesti.

Päivittäinen työaika on n. 6-8 tuntia, myös viikonloppuisin. Viikossa työtunteja on noin 32-38. Palkka muodostuu tehdyistä tunneista ja pohjautuu golf-alan työehtosopimukseen. Lisäksi tarjoamme pelioikeuden golfkentällämme.

Golfkentällä työpäivät ovat vaihtelevia ja tapaat mukavia, kaiken ikäisiä liikunnan harrastajia.

Mikäli kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera 5.3.2023 mennessä osoitteeseen clubhouse@kerigolf.fi Ilmoitathan jo hakemuksessa millä aikavälillä olisit käytettävissä kokoaikaisesti ja mahdollisuuden osa-aikatöihin keväällä/syksyllä esimerkiksi koulun ohella. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Soili Pelkonen, soili.pelkonen@kerigolf.fi tai 050 562 3161.