Savonlinna Business Golf 22.8.

VIIMEISET PAIKAT JAETAAN NYT!

Mikko Ilonen isännöi Itä-Suomen suurimman yritysgolf-tapahtuman!

Kokoa joukkueesi, tule mukaan verkostoitumaan ja pitämään hauskaa golfin parissa. 4 pelaajan joukkuekilpailu yhteislähtönä. Kisakierroksen jälkeen myös saunat lämpimänä ja ruokapöydät katettuina. Nautitaan maukkaasta ruoasta, ohjelmasta sekä rennosta tunnelmasta hyvässä seurassa!

Kerää oma joukkueesi, tule mukaan verkostoitumaan ja pitämään hauskaa golfin parissa.
4 pelaajan joukkuekilpailu yhteislähtönä klo 10.30 alkaen.

Päivän aikataulu:
klo 8:30 – Aamupala katettuna klubitalolla, rangelämmittelyt
klo 9:40 – Päivän avaus ja kilpailuinfo, siirtyminen teepaikoille
klo 10:30 – Yhteislähtö
Kisakierroksen jälkeen päivällinen, ohjelmaa ja palkintojen jako

Hinta 490 € (alv 0%) / joukkue
Sisältää aamupalan, evästä kierrokselle, rangen käytön, kilpailun, päivällisen, ohjelman ja give awayt 4:lle pelaajalle. Varaa paikka joukkueellesi 9.8. klo 18 mennessä: clubhouse@kerigolf.fi / 015 252 600.

Päivän isäntänä Mikko Ilonen.

Tapahtumakumppanimme:Mediatili Oy on täyden palvelun tilitoimisto ja yritystalouden asiantuntija, joka palvelee kuukausittain yli kahdeksaa sataa yritystä, yrittäjää tai yhteisöä kaikissa yritys- tai yrittäjän talouteen liittyvissä asioissa. Pääasialliset palvelupisteemme sijaitsevat Savonlinnan pääkonttorin lisäksi Kuopiossa, Kokkolassa, Imatralla ja Kyyjärvellä. Toimintamme on kuitenkin palvelun ja ohjelmistojen käytön osalta paikkariippumaton.

Mediatili on 100 % kotimainen yritys ja työllistää vakituisesti lähes 50 yritystalouden asiantuntijaa ja kaikki toimipaikkamme ovat Suomen Taloushallintoliiton auktorisoimia. Yhtiöllä on vakaa taloudellinen asema ja odotamme kasvumme jatkuvan myös tulevaisuudessa.

Lue lisää

iLOQ hyödyntää digitalisaation ja esineiden internetin tarjoamia uusia mahdollisuuksia tuottaessaan merkittävää lisäarvoa asiakkailleen. Uuden sukupolven iLOQ S5:n tarjoamat uudet ominaisuudet ja edut tuovat rakennusten omistajille, käyttäjille ja avainten haltijoille turvallisuutta sekä varmistavat ylivertaisen helpon pääsynhallinnan, kilpailukykyiset elinkaarikustannukset ja huomattavat säästöt.