Mikko’s Backtee Challenge

Haasta kenttä, itsesi, kaverisi ja miksei myös Mikko ­– montako lyöntiä häviät tai voitat? Kisajännitystä ylläpitää tulosseuranta verkossa koko kolmen kuukauden ajan.

Mikko’s Backtee Challenge on vähän paremmille pelaajille suunnattu kilpailu, jossa Kerigolfin asettama haaste on viritetty Mikko Ilosen toimesta äärimmilleen. Kilpailu on niin sanottu avoin kisa, jota pelaat green fee -kierroksen yhteydessä ilman erillistä kisamaksua. Ilmoitat vaan Kerigolfin caddiemasterille ennen kierrosta osallistumisestasi MBC-kilpailuun. Kierrokselle tarvitset mukaan merkitsijän, yksin kilpailukierrosta ei voi pelata.

Kolmen kuukauden aikana 11.6 – 11.9 tulos pelataan takatiiltä lyöntipelinä ilman tasoituksia. Mikko pelaa itse ystävineen ensin pohjat 10.6, jonka jälkeen latu on auki uusille kyvyille. Yrittämässä voi käydä niin monta kertaa kuin haluaa – 11.9 leaderboardilla kärjessä olevat 12 parasta pääsevät finaaliin, joka järjestetään syksyllä maestron johdolla.

Muista kertoa osallistumisestasi kisaan myös muille! Kerro tunnelmasi kierroksen aikana tai jälkeen somessa tägäämällä meidät julkaisuun mukaan.

Lisätietoja Kerigolfin caddiemasterilta: clubhouse@kerigolf.fi tai 015 252 600