RAVINTOLA URSA palvelee klubilla ja kioskilla

Keväästä 2019 Kerigolfin klubitalon yhteydessä on toiminut Ravintola Ursa. Nimi Ursa on naaraskarhun latinankielinen nimi, mikä sopii mainiosti Kerigolfin klubiravintolaksi, onhan karhu Kerigolfin vaakunaeläin.

Ravintola Ursassa tarjoillaan keittolounasta sekä herkullisia hampurilaisia ja muita mutkattomia á la carte -annoksia. Listalta löytyy mm. Ceasarsalaatti, vuohenjuustosalaatti, Ursan burger, hodari.
Ravintolan terassilla voi nauttia virvokkeita, mm. paikallisen Waahto Brewery -panimotuotteita. Ravintolalla myös mietojen alkoholijuomien ulosmyyntilupa.

Järjestämme myös erilaisia TYKY-, koulutus ja kilpailutapahtumia tarjoiluineen. Klubitalon ja ravintolan tiloja on mahdollista varata myös muihin yritysten ja yhdistysten tapahtumiin sekä perhejuhliin.

”Ravintola panostaa toiminnassaan ja tuotevalikoimassaan asiakaslähtöisyyteen. Haluamme vastata niin golfaajien, kuin kaikkien muidenkin asiakkaitten tarpeisiin hyvin.”, toteaa ravintolan taustalla olevan Pyhätunturin Ravintolat Oy:n toimitusjohtaja Jarno Jaksola.

Savuahvensandwich salaatilla 12,50€

 

Kanaleipä salaatilla 12,50€

 

Lisätietoja

https://www.facebook.com/ravintolaursa/

Ravintolapäällikkö Ilkka Kolu p. 044 354 9626

Ravintola Ursa, toimitusjohtaja Jarno Jaksola, ursa@eatlappi.fi, 044 3549622, www.eatlappi.fi

Kerigolf Oy, toimitusjohtaja Soili Pelkonen, soili.pelkonen@kerigolf.fi, 050 5623161. www.kerigolf.fi