Kenttä avataan pelaajien käyttöön perjantaina 1.5. klo 12.00. Koko viikoksi on luvattu yöpakkasia, joten kasvu ei juuri edisty, mutta toivotaan loppujen lumien sulavan.

Koronatilanne vaikuttaa meidänkin toimintaamme, mutta jo avoinna olevilta kentiltä on kuulunut hyviä kokemuksia ja pelaaminen onnistuu kunhan kaikki muistavat omalta osaltaan noudattaa annettuja ohjeita ja suosituksia. Esimerkiksi lipputankoon ei pelatessa kosketa eikä yleisiä roska-astioita ole käytössä. Klubin kärryjä ja golfautoja on mahdollisuus käyttää, ne puhdistetaan käytön jälkeen. Tämäkin edellyttää pelaajilta huolellisuutta niin, että käytetyt kärryt palautuvat niille osoitettuun paikkaan. Kentällä ja harjoitusalueella liikuttaessa muistetaan ’kahden mailanmitan’ turvaväli.

Klubitalon ravintola ja pukuhuoneet ovat poissa käytöstä toistaiseksi. ProShopissa ja caddiemasterin tiskillä voi asioida turvaväleistä huolehtien, käteisen sijaan maksuja voi suorittaa verkossa tai maksukortilla. Kentälle ilmoittautuminen onnistuu suoraan Nexgolfiin esim. puhelimella.

Lauantaista 2.5. alkaen lähtöajat ovat klo 10 eteenpäin. Mikäli pakkanen estää pelaamisen, eivät ajat siirry eteenpäin vaan peruuntuvat kokonaan. Näin vältämme kokoontumisen klubille.

Kaikkia viheriöitä ei saada vielä avattua, päivitämme tilanteen, nyt 27.4. arvio on, että 2-4 väylää saa ns. talviviheriöt. Greenfeet toistaiseksi 30€ aikuiset ja 20€ juniorit.

Varauksia voi tehdä ajanvaraus -järjestelmään ja suosittelemme niitä tehtävän perhekunnittain ja pelaamista niiden henkilöiden kesken, jota muutoinkin ovat keskenään tekemisissä.

Pelaaminen on mahdollista yksin, kaksin tai kolmisin, neljän hengen lähtöjä emme toistaiseksi suosittele.