Golfautot ja liikkuminen kentällä

Kerigolf Oy:n hallitus on käsitellyt kevään 2022 kokouksissaan pelaajilta tulleita toiveita 2- tai 3-pyöräisten kulkuneuvojen käyttämisestä myös Kerigolfin kentällä. Tällaisia markkinoidaan mm. Kontio-tuotemerkillä. Koska kenttämme muodot ovat hyvin haasteelliset ja kentän tiet sorapintaisina valitettavan arvaamattomat, on linjattu niin, että kentällämme käytetään vain varsinaisia golfajoneuvoja. Tällaisia ovat golfautot ja liikuntaesteisten erityisgolfareiden käyttöön rakennetut golfiin soveltuvat apuvälineet. Muilla ajoneuvoilla liikkuminen kentällä on kielletty.

Golfauto on palvelutuote golfyhtiön tuotevalikoimassa ja niistä saaduilla tuloilla mahdollistetaan autojen ylläpito ja huolto sekä kaluston uudistaminen.

Yhtiön hallitus on päättänyt, että vuosittain voidaan hankkia 2-4 uutta golfautoa käyttöön, mikäli osakkailla tai Premium Partner -kumppaneilla on kiinnostusta oman auton hankintaan. Tällöin auton omistaja jättää auton säilytykseen ja ylläpitoon golfyhtiölle. Omistaja ja tämän perheenjäsenet voivat käyttää autoa omiin golfkierroksiinsa ja muuna aikana auto on normaaliin tapaan vuokrattavissa osana golfyhtiön vuokrattavaa kalustoa. Sopimuskausi on 5 v. ja auton omistaja vastaa tarvittavista vakuutuksista.

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostut oman auton hankinnasta, ota yhteyttä toimitusjohtaja Soili Pelkoseen p. 050 562 3161.